//Srh Izzt ♥
Le' Boss

Navigation : touch hover image



Diaries Le' Queen

Hello peeps ! welcome to Sarah's Official blog. Don't forget to leave your footprint at the cbox. Do follow yah ! :D
Facebook
Tweet , Tweet

Bigfoots!





Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Sarah Izzati
Others:   



Jamuan 2 Ikhlas '13

Yow peeps, assalamualaikum.

This time sar nak throwback time jamuan 2 ikhlas haritu . Dah 2 minggu lepas rasanya.. ya, late update atas sebab -sebab yang tertentu. First, sebab lepas hari kejadian, me and my family went for a family trip about a week. Then, masalah internet yang mencemburui . Okay.. the story is now beginn ! //drum roll//

Jamuan kelas berlangsung pada 2/12/13 . FYI, ni tahun kedua kitorang sekelas except for those yang pindah, and ada murid dari kelas lain naik ke kelas kitorang. Kiranya takde yang turun kelaslah.. alhamdulillah.. and kitorang buat jamuan tahun ni kat tempat yang sama dgn tahun lepas. Dekat rumah Pn. Hasni , Guru kelas kitorang untuk 2 tahun :D 

Mengharapkan ramai yang datang tapi ramai yang ada hal, almaklumlah.. bulan 12, ramai yang holiday, balik kampung, ada aktiviti masing2. Tapi xdelah sikit sangat yang dtg. Evendo ramai yang tak dapat hadir, rumah cikgu still happening , okayy ^^ 

Sampai2 je rumah cikgu, kitorang prepare apa yang patut. Makanan memang banyak, sedap pula tu. Yelahkan , cikgu sediakan nasi ayan special untuk kitoranga and banyak makanan sampingan. Tapi bila dah lama tak jumpa geng memang berborak lebih daripada cakaplah kan ? haa potpet sana, potpet sini. gosip sana , gosip sini. Camera pun tk kurang pentingnya , ehh, correction! Camera is the most important thing we need here. 
 




Byk lagi gambar n vid act.. but line internet menyakitkan hati. ughh -.-

Bukan senang nak tangkap gambar ahli 2 ikhlas ni. Kebanyakannya tak suka bergambar, payah nak senyum, pandang camera but not for the girls lah. Well, girls kan pantang nampak camera. Dah biasa posing, selfie, buat duckface, buat parody gwiyomi, macam comel macam cantik jer. At least, ada jgk gambar semua yang datang time tu. Alhamdulillah.. Tapi sayang, ramai yang takde.

Ohh, for those yang nak tahu, guru kelas kitrg kalau bergambar sekali nagn ktrg mmg tak nampak yang beliau tu cikgu, mcm sebaya je.. well, awet muda~ Okay, korang tgk gambar bawah sekali.. tgk yang pakai shawl warna pink sebelah kiri. haa tulah Pn. Hasni. :*
I think that's all for this post. bye xx  Assalamuaalikum.

I lewf you ikhlasians :*