//Srh Izzt ♥
Le' Boss

Navigation : touch hover image



Diaries Le' Queen

Hello peeps ! welcome to Sarah's Official blog. Don't forget to leave your footprint at the cbox. Do follow yah ! :D
Facebook
Tweet , Tweet

Bigfoots!





Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Sarah Izzati
Others:   



Bikbetwuff

Yo peeps~ Assalamualaikum ..

Okay, berdasarkan tajuk diatas, it's actually Big Bad Wolf . Excited ni nak cerita . Act, dah lama nak post, tapi masalah line tenet -.- ughhh . Straight to the point, Ahad lepas, which is 15/12/13, i went to the Big Bad Wolf book sale. Guess what ? It's the world's biggest book sale! And the best thing is they have discount from 75-95% !! Siapa yang tak tertarik dengan deal yang dia buat. Ohh and it was held from 6-15 Dec 2013.  24 hours you olls :D Tapi dah habis dah :/ yang tak dapat pergi tu next year kene pegi! Kebanyakan novel-novel , tak kiralah tebal mana, hard cover ke biasa dijual pada harga RM8. Yaaa... can you imagine? kalau beli 6 buku pun korang baru spend less then RM50. 

Ni banner diaa *O*

Sar pergi masa last day . Ingatkan bila pergi last day tu tinggal sikit je buku, padahal still banyak and they still top-up all those books. Kawasan jajahan Big Bad Wolf ni sangatlah besar. Semua penuh dengan buku. Kalau tengok lama-lama boleh muntah . lol ok, ni over . and memang ramai sangat orang yang datang . Seronok sangat time pergi tu, yelah.. dapat spent time cari buku dengan orang yang suka buku , yang sama minat dengan kita . Act, sampai harini dapat rasa excited dia. Sejujurnya, this is my first time . Yeah.. i'm so lame. T-T and In syaa Allah this will not be my last time. 

Act, tak puas hati sebab tak dapat beli T-shirt The Big Bad Wolf disebabkan budget ciput.Sampai termimpi-mimpi,Almaklumlah, Saving just ada dalam RM50 je. K, sedih. Papepun kira okaylah dapat 6 novel kann ? So ni my 'hasil tangkapan' di sana.






As I said earlier, they are just 8 bucks each . So total just RM 48. Alhamdulillah, budget lepas. :'D
Ni belum campur dengan mama n adik punya buku lagi.hoho .. FYI, nak cari buku je ambil masa sampai 5 jam . Start masuk dalam pukul 12pm, Keluar dalam pukul 5pm.
Haa memang sampai lenguh kaki sebab berjalan, lenguh tangan sebab angkat buku sekotak , pening kepala sebab tengok banyak buku , sakit perut sebab tak makan lagi. Banyak kemain kesan sampingan lol. So tips kalau korang nak pergi sana, bawalah luggage yang beroda, takpayahlah nak mengangkat, boleh seret je. Tu je rasanya untuk post kali ni ;)

Boiii, assalamualaikum.
Have a great day, peeps :)