//Srh Izzt ♥
Le' Boss

Navigation : touch hover image



Diaries Le' Queen

Hello peeps ! welcome to Sarah's Official blog. Don't forget to leave your footprint at the cbox. Do follow yah ! :D
Facebook
Tweet , Tweet

Bigfoots!





Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Sarah Izzati
Others:   



Joining Event.

Assalamualaikum. Hi y'alls!







Its 12:06 am . So.... morning guys :) Ya.. Cuti sekolah dah hampir sebulan. Untuk sekolah kitorang jelah. I know uolls uolls baru je seminggu lebih cuti. Idk y sekolah kitorang yang special bagi cuti lebih. Fyi, ktrg start cuti on 1/11/2013. Yaa.. early isn't it? The best thing is kitorang tak perlu bayar tambang bas untuk bulan 11. Yeayy ! //lompat bintang//

On 24/11/1, hari ahad lepas ada Batik Fun Walk kat Ampang. Act, mama yang ajak pegi. Kalau nak ikutkan hati memang malas nak keluar rumah. Well, home sweet home. Even kalau keluar rumah sekejap pun, I'll membebel "Bila nak balik niii" except kalau shopping or on holidaylah. Gila nak miss holiday and shopping?
 haaa ok sambung. Mama and kawan-kawan sekolah dia dulu join, then me ikut . I thought it was just a boring event, last2 I really enjoy it :D I met Azrul Raja Lawak, Akim Ahmad, Dynas, Adira , Arja Lee and ramai lagi. Time tu semangat nak snap2 pun berkobar2. Nak share those picture, but I am too lazy right now ahahaah k. 

 If u guys want to usha2 those photos, u can just hit HERE and it will bring you to my instagram account. Kalau rajin, followlah ;)  .hmm tu pun just ada dua gambar je and a picture from "The Star" newspaper. Yeah, we're on it! :D  Punyalah banyak gambar dalam camera, last2 dua tiga gambar je yg di-upload. Bukan apa, semua gambar tu RAW, kalau nak upload kene tukar kps JPEG and nak convert tu punyalah lama. berjanggut nak tunggu. Ya, itulah sebab dan alasan yang menjadikan Sarah bertambah malas. hahaha okbye take care xx