//Srh Izzt ♥
Le' Boss

Navigation : touch hover image



Diaries Le' Queen

Hello peeps ! welcome to Sarah's Official blog. Don't forget to leave your footprint at the cbox. Do follow yah ! :D
Facebook
Tweet , Tweet

Bigfoots!





Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Sarah Izzati
Others:   



Exam week!


 Yow, Assalamualaikum peeps! 
Okay... macam awkward nak start ni sebab dah lama tak post :x Sebab? Alaa.. macam biasala.. takkan korang tak tau :3

Minggu ni minggu exam , and hari ni hari Rabu but guess what, today is the last dayy ! Yeaayy. Act, rasa macam dah merdeka dah sebab harini just exam ICTL. and I'm not a kind of girl yang rajin sangat nak baca buku ICTL. Ngehehe~ and I'm sure I'm not the only one :p //peace tepi pipi// 

Pelik? Ok, macamni. kitorang just exam 4 subject. Semua yang teras. Bm, BI, MT , SN.
and semalam nak jawab paper math sampai tak cukup nafas.  Soalan dia mencabar minda, jiwa dan raga. Haa .. kau. Ayat nak gempak je. Okay2, ni serious .. just imagine, soalan pertama pun dah ambil masa yang lama, then mulalah fikir "Eh.. sempat ke nak siapkan semua ni" Then mulalah gelabah, rushing nak siapkan. Tangan dah menggigil, lajunya jangtung berdegub time tu macam dah lari 5 padang. Ahh, okay taknak fikir dah. Benda yang lepas jangan dikenang. 

btw, cuti sekolah dah nak dekat :DD And yang double triple best, cuti sekolah start bila SPM start. Wuu~ So, adik2 sekolah rendah ke tadika ke, silalah jealous okay? hihihi .. 

Apa-apapun, happy holiday guys ! Isikan masa lapang anda dengan perkara yang berfaedah. Jangan pulak buat benda yang mengarut-ngarut sampai menyusahakan diri sendiri <----------- Ucapan excited nak cuti 

Chaww, Assalamualaikum xx