//Srh Izzt ♥
Le' Boss

Navigation : touch hover image



Diaries Le' Queen

Hello peeps ! welcome to Sarah's Official blog. Don't forget to leave your footprint at the cbox. Do follow yah ! :D
Facebook
Tweet , Tweet

Bigfoots!





Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Sarah Izzati
Others:   



Open Haus

 Yow Assalamualaikum :)

Raya tak sempurna kalau takda open house. Dan terlalu banyak open house jugaklah yang buat berat waa naik -.- duhh..  Takpa, nama pun raya, time raya nilah banyak makanan n juadah yg disediakan . 
Petang tadi beraya kat rumah illya. Open house sekali dengan birthday party. Birthday dia dah lepas, unfortunately hadiah dia pun waa belum beli lagi. Sorry babe u.u 

Okay , ni kek dia. Besar bak hangg. 

ni pulak, masa tgh nyanyi lagu . Alah.. lagu biasa bila orang celebrate birthday lahkan? Takkanlah tetiba nyanyi lagu sekolah. lol. K, tak lawak. tau dah. //lap air mata//


Lepas dah makn , makan , makan, berborak, tangkap gambar , and so on,(Harap maaf, saya bukan jenis yang rajin nak cerita satu persatu) kitorang main game. It's not actually "kitorang", coz me Illya and Fana tak main. Eh, bukan kitorang tak sporting or apa. Tapi sebab kitorang yang buat game tu. Muehehehehe

FYI, game tu Macam kotak beracun jugaklah.. tapi dia lain sikit. Lain macamana?  macamni ;
 1. Host akan nyanyikan satu lagu.
2. Mangkuk yang berisi kertas warna warni akan dipass passkan. (Because using box is too mainstream)
3. Bila lagu dihentikan, orang yg last pegang mangkuk tu akan cabut kertas tu and kena buat apa yang tertulis dalam kertas tu.

Arahan dalam kertas tu agak mencabar , ada yang kejam, ada yang sangat kejam. Ia jadi macamtu sebab waa and the geng yang buat . Muehehehee // keluar tanduk//


Dia kene paksa buat muka hodoh. kesian .. haha 

  Dorang lawan gusti lengan tapi tak guna lengan, guna jari kelingking. K, sakit gilaaaa. 
><  and finally qayyum (baju harimau malaya) menang. wuuu ^O^


Dia buat catwalk sambil buat bunyi tarzan. yeah.. dia sporting :D


Ni Ikhmal,  dia kene selesaikan cube dalam masa 3 minit.


Dan tu diaaaa... muka menang. haha x)

Ada banyak lagi act , ada yang kene berlakon, menyanyi, menari n banyak lagi. Malas nak upload banyak2 . heheh. 

Okay malas nak ulas panjang2. Apa2 pun thanks tu tuan rumah. Thanks to mak Illya sebab masak sedap2 :9  Thanks sebab sudi layan kitorang yang bising ni. Terma kasih banyak2. :)

Assalamualaikum .