//Srh Izzt ♥
Le' Boss

Navigation : touch hover image



Diaries Le' Queen

Hello peeps ! welcome to Sarah's Official blog. Don't forget to leave your footprint at the cbox. Do follow yah ! :D
Facebook
Tweet , Tweet

Bigfoots!





Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Sarah Izzati
Others:   



TRW vs JDT

Yow peeps, Assalamualaikum.

Now, tell me siapa yang tengok bola tadi? The Red Warriors lwn Johor Darul Takzim . Yeah , for sure ramai yang tengok and congrats for pasukan Kelantan :D  I like the way how they passing the ball, tepat weh .. JDT pun tak kurangnya :) 

No matter siapa yang menang, pasukan apa yang menang, tak perlulah kita nak bergaduh nak maki2 bagai. Just except the fact, yang menang tu alhamdulillah, bersyukur. Yang tak digelar juara redha , maybe this time takde rezeki. Lain kali? mana tau kan ?  Kita semua sama je , setiap orang ada kelebihan ada kekurangan masing2 . Jangan lah disebabkan bola sebiji kita nak berpecah belah . Bola tu pun bukannya benda hidup pun. Wat lek wat peace. ^^V 

Majulah sukan untuk negara ! hahah ok, stop x)