//Srh Izzt ♥
Le' Boss

Navigation : touch hover image



Diaries Le' Queen

Hello peeps ! welcome to Sarah's Official blog. Don't forget to leave your footprint at the cbox. Do follow yah ! :D
Facebook
Tweet , Tweet

Bigfoots!





Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Sarah Izzati
Others:   



Mornight post.



Hai , Assalamualaikum. *lambai lambai*
Guess who's here??
Okay , just me. This cute girl. Ehem !
 Keperasanan melebihi dos. Okay. Abaikan.
It's 2:32 am on 9th of March 2013 and I'm still awake. 
Nak kata tak boleh tidur, mata dah terbuka tertutup ni. Nampak semua pun kecik besauu je. Ngantuk gila wehh.
But nak tidur malas lah plak.
Haaa... nampak tak kegedikan aka kemengadaan dia kat situ.

Idk why... something keep disturbing my mind. IDK what is it. Or maybe I know... eh , or maybe I don't . K, keling. Ahh, biarlah. Takkanlah manusia ni takde masalahkan. Kalau takde tu dia memang........... ntahlah. Pandai2lah isi tempat kosong tu. Sekarang tengah ngantuk gila babun and tak dapat nak fikir apa-apa . Pity me sobss sobss .. ToT *Background lagu sedih* 

Before banyak lagi kemengarutan kat sini baik wa chaww dulu *ghosak bahasa* . Okbye. Assalamualaikum


Eh... eh !! Btw, Music Video ni serious best. HSM3: Can I have this dance. Kalau awak , awak rajin bukalah.. tengok. serious best :'D