//Srh Izzt ♥
Le' Boss

Navigation : touch hover image



Diaries Le' Queen

Hello peeps ! welcome to Sarah's Official blog. Don't forget to leave your footprint at the cbox. Do follow yah ! :D
Facebook
Tweet , Tweet

Bigfoots!





Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Sarah Izzati
Others:   



Careless Sarah is careless

Assalamualaikum.


 Act , semalam ada buat satu post pasal persembahan choral speaking. Then tadi tak tau sebab apa tangan  ni gatal sangat nak nak check balik kat post yang lama2 and finally me terdelete post tu.. Orrghhhhhhh x(
Sakit hati gila. Nak buat balik, malas hmmm.. T^T

Lepas tu twitter jadi mangsa -.-


Nak follow ? nah, tekan ni ----> FOLLOW ME ! :)

Ohh btw, tadi me on efbee , then kat news feed ada budak ni dia screen capture  conversation dia dengan someone, bergaduh. Rasanya budak tu yang cari pasal dulu . Sepatutnya conversation tu private an, tak perlu lah nak kecoh sangat post bagai.. semak weh. Yang tak tahan , dia carik pasal dengan senior. Haihh. Tak perlu lah nak aibkan orang tu screen capture bagai. Tak baik, dosa. Sekali kita aibkan orang, nanti Allah akan buka aib kita balik. #NoteToSelf . Btw, awak tu junior, hormatlah senior awak .