//Srh Izzt ♥
Le' Boss

Navigation : touch hover image



Diaries Le' Queen

Hello peeps ! welcome to Sarah's Official blog. Don't forget to leave your footprint at the cbox. Do follow yah ! :D
Facebook
Tweet , Tweet

Bigfoots!





Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Sarah Izzati
Others:   



Thursday :)


muka gedik disitu . -.-

Assalamualaikum . 
Hari ni hari Sabtu , 26/1/2013 dan sepatutnya harini gua pegi shopping , tapi tak jadi. Demm~ -.- Memang patah seribu hatiku lah kan .Sebab tu jugalah gua moody gila -.- memang tunjuk protes habis. 
Tapi takpe , esok mama kata nak pegi keyyel so boleh lah sambung hajat tu . Dapat shopping kat AEON , Rawang pun jadilah . Act ,gua nak beli sport shoes. Mentang-mantanglah dapat RM100 daripada kerajaan , terus bershopping. Ahak! *gedikness overload*
Nak ajet2 gangster sebabtu lah guna kata ganti nama 'gua' LOL, gedik.

Hari Khamis lepas yang sepatutnya cuti bersempena dengan Maulidur Rasul , kitorang pergi sekolah. Ohh btw , Salam Maulidur Rasul kepada semua umat Islam dia di bumi Allah ini . :)
Okay , sambung balik, kitorang pergi sekolah sebab nak hias bilik pengawas . Act, tu bukan kerja kitorang pun, tapi apa salahnya nak makeover bilik tu. Takdelah cikgu asik nak comment je . Sambil tu kitorang ada snap2 itu gambar besyame-syame. :3



Nampak tak kependekanku di situ? K, tau dah .. tak payah nak cakap. #Cedihh ToT

Actually, ada lagi yang lain tapi yang lain tu semua shy-shy2 cat. 
Then boleh lagi malam tu , Nabilah bagitau gua yang dia menyesal taknak join kitorag tangkap gambar evendo kitorang dah ajak dia. Gedik tak dia ? Hahaha xD Alasan dia , dia malu . Haiih, pun boleh~
Banyak jugak perubahan kat dalam bilik tu. Hasil gabungan idea kitorang berempat (Me, Fana , Nabilah, Illya) , kedudukan perabot dalam tu pun dah berubah dan jadi lebih luas. K, bangga ^O^ . Hope cikgu suka and hargai apa yang kitorang dah buat. Bukan senang nak alihkan almari-almari yang berat tu.Nasib ada abang-abang tough kat situ. Kononss~. Hahahha xD 
Salam MaulidurRasul :) Marilah berselawat  ke atas baginda Muhammad Rasulullah S.A.W. :D