//Srh Izzt ♥
Le' Boss

Navigation : touch hover image



Diaries Le' Queen

Hello peeps ! welcome to Sarah's Official blog. Don't forget to leave your footprint at the cbox. Do follow yah ! :D
Facebook
Tweet , Tweet

Bigfoots!





Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Sarah Izzati
Others:   



Kedai-ing.

Hoya people. Assalamualaikum.

Lama gila tweetlimit tadi. Sakit je hati tengok orang tweet, and sar hanya mampu melihat tanpa buat apa-apa. -.- . 
Semalam hari menghabiskan duit berlangsung. Hahah K. Sar shopping pun guna duit sendiri. Who cares , right? Satu sen pun tak guna duit orang , so takdelah rasa bersalah bila keluarkan duit. Cuma rasa kecewa sebab poket semakin menipis tu adalah sikit. LOL.Lagi pun, bukan selalu pun shopping ni. sekali dua je. 

Semalam pegi sana naik KTM . Yelah, kalau bawa kereta kena rempuh jem lah , nak cari car park yang dah tentu penuh bagai dalam tin sardin l , tak ke complicated --".

 
Adik punyalah excited naik KTM, al maklumlah sebelum ni dia tak pernah naik . But bila dia dah sampai sana mulalakh dia merengek letihlah, laparlah bagai.. Aiihh, hampeh betullah , dik . -.- Sakit hati je bawak dia.

 Ohh, guess what? Semalam kat Mid sale memang gila-gila ah ! I got my POLO Sport Shoes just for 99.90 bucks ! At first tu macam takutlah nak tengok harga dia 'coz I thought it priced about 300. Bila dah try2 , sesuai dengan sar , cantik, menarik, tertarik, kau memang de'bomb .. terus rembat.. haha xD

k, nampak tak muka excited plus plus tu ? 

Then , jalan jalan dan jalan , I got a baggy t-shirt. LOL, comel je ohh :3 . Btw, i think that the only thing yang murah kat situ. It just cost RM20. Gila tak gila. 


Agak puas hati dengan pelaburan duit semalam . Coz, semalam keluar duit , esok dapat RM100. Bila fikir pasal duit , laju je otak bergerak .. Luls.:B


Thanks kerajaan for the money . Alhamdulillah :DD