//Srh Izzt ♥
Le' Boss

Navigation : touch hover image



Diaries Le' Queen

Hello peeps ! welcome to Sarah's Official blog. Don't forget to leave your footprint at the cbox. Do follow yah ! :D
Facebook
Tweet , Tweet

Bigfoots!





Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Sarah Izzati
Others:   



Dah takde kerja sangat ke ?


Yow , Assalamualaikum gaisss !

Dah lama gilos tak update blog and .... here is le' new entry !! yeayyy ! ^O^
Anyone miss me ? No? Okay .__________.
Okay, stop all the gedikness there .

I've been busy these days.. yeah , kan sekolah baru start 1, 2, okay.. kira dah 2 minggulahkan ? And tiap hari, wajib ada homework. manyak wooo..  .  Dengan homework yang menggunung , hal pengawas (Ohh, FYI , I'm a prefect kan sekolah . wuu~ takut tak? K. ) PBSssss and banyak lagi hal lah . Pressure weh , pressure. Kalau korang kat sana tu pun sama , yeah.. kita geng beb !

Ohh , ni nak tanya sikit, apa perasaan korang , kalau barang korang kene curi? Apalagi kalau barang tu korang beli guna titik peluh sendiri.  Confirm korang geram gila kan ? Siapa je yang suka bila barang dia kene curi oleh orang yang tak ingat dosa ni kan .

Okay , petang tadi , time kat sekolah , time tu sar lepaklah kat kantin dengan geng , tetiba ada emergency , kitorang kena cepat , then bila pegi balik kat kantin tu , sar nampak pencilcase dah ada kat bawah meja , and dalam tu kosong !Dahlah banyak barang dalam tu . Yea, i know this is call 'dugaan' and I'm not blame it. Malah, I know .. orang yang diberi dugaan ni, Allah sayang dia. Alhamdulillah :') but sar just nak tau siapa yang takde kerja sangat sampai nak ambil hak orang ? Kalau memang orang tu takde duit nak beli stationary , fine.. just bagitau nak pen ke apa ke , insyaallah sar kasi.

One more, I put the pencilcase in my bag . Dah tentu 'orang yang tak bertanggungjawab' tu selongkar beg gua kan ? Pleaselah ! Jangan sesekali ceroboh hak orang tanpa kebenaran.! Jadi matang sikit boleh tak ? Tak perlu kot nak buat dosa . Kita punya amal pun belum tentu cukup , so elakkanlah buat dosa tu. //NoteToSelf.

Apa-apa pun I forgived that person and Sar harap orang yang buat tu akan jadi orang yang bertanggungjawab and datang kat sar and mengaku kesalahan dia. Kalau tak nak tunjuk muka pun takpe , just awak sedar yang benda tu salah and awak berhentilah buat kerja yang terkutuk tu . Kalau awak teruskan 'kegiatan' mencuri awak tu , tak berkat hidup weyy ! So, TOLONGLAH SEDAR ! Wake up please.

Assalamualaikum .
Setiap yg berlaku ada hikmahnya. ;)