//Srh Izzt ♥
Le' Boss

Navigation : touch hover image



Diaries Le' Queen

Hello peeps ! welcome to Sarah's Official blog. Don't forget to leave your footprint at the cbox. Do follow yah ! :D
Facebook
Tweet , Tweet

Bigfoots!





Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Sarah Izzati
Others:   



The bebeling.

 Aww , cute  :')

Assalamualaikum .. peace yaww ~!

Tak tahu apebenda yang mendorong diriku ini untuk membuat entry harini . Mungkin akibat bosan yang teramat tahap cipan tertonggeng dan tidak tahu untuk membuat apa . Ok , abaikan ayat tak senonoh tu . Btw, korang sihat ? Saya disini alhamdulillah , still bernafas pada hari jumaat yang mulia ini . Bagi yang tak perasan tarikh hijrah hari ni gila cun ! 1 Safar 1434 (1/2/34) berkali-kali ganda cun daripada 12.12.12 .. pelik gila orang kemain lagi ramai yang kecoh pasal tarikh 12.12.12. Siap trending lagi . Tapi bila 1.2.34 , takde pun naik trending .Come onlah ..

Ohh , ni nak cerita .. semalam best gila dapat shopping . Mulanya just nak beli barang sekolah . tapi alang2 ada  duit lebih , rembat lah barang lain.. hokhok :B #BeJellyPlease ^^V daripada 600 , sekarang tinggal 200 .. LOL ,ni memang shopping habis nih .. kira2 400 untuk me sorang .. hokhokhok.. bukan nak membazir , tapi beli barang untuk kegunaan 2 tahun maybe. Duit sendiri boleh lah sesuka-suki hati nak beli apa , kalau guna duit parents memang ada sekatan dan  jangan haraplahkan, mimpi pun belum tentu lagi dapat . . hehehe .

Telinga guwa dah sakit nih , kemain bising lagi orang buat rumah ni betul kan paip (orang buat rumah betulkan paip?) Ok , kalau korang tak faham ayat tu abaikan je lah okay ? Kalau yang faham tu korang OHSEMM ! Hahah , nampak sangat macam takde kerja --" Btw , iOlls nak bagitau uOlls yang paip kat rumah ni bocor so, tu lah panggil orang suruh repair. Mama memang kuciwa gila sebab mulanya  , duit tu dia nak buat beli camera , last2 kene korbankan untuk repair paip :/ . Gila tak kuciwa kan ? kalau gua, dah menangis dah .. K. fullstop.

Lagi berapa minggu sekolah nak buka , alhamdulillah , semua barang dah dibeli .. . Korang dah beli? Kalau yang belum beli tu ada banyak lagi masa ni .. Bolehlah korang ajak parents korang pegi kedai, belilah barang2 tu . Act, tak beli pun takpekan ? yang tahun lepas punya pun boleh pakai lagi. Lainlah kalau orang yang jenis cepat membesar . contohnya tahun ni tinggi dia 151 .. berat dia 41, tahun depan tinggi dia 163 .. berat 60 .. memang over lah kan ? ahahah . K, me mengarut.

Tahun depan me dan form2 and jadi senior sesi petang *dah tua dah .. sobs sobs *, nervous lah jugak , hope pelajar form 1 semuanya baik2 lah okay? ;)

Rindu gila kat my girlfuwenn .. wahai gf gf sekalian , nanti sekolah buka , kita gila sama2 , kita story mory sama2 , eh ? ;')

Ohh.. and tahun depan dia pindah .. oh man~ masuk part ni mulalah wa nak nangis nih :/ Entah2 me je yang terover, dia ilek je . okay , takpe2.. *wipe le' tears. Jaga diri kat negara orang okay ? :')


Sampai sini jelah post kali ni.. boii ! Assalamualaikum.

Hey you , don't ever forget me okay .. :')

xoxo 
Love , Sarah