//Srh Izzt ♥
Le' Boss

Navigation : touch hover image



Diaries Le' Queen

Hello peeps ! welcome to Sarah's Official blog. Don't forget to leave your footprint at the cbox. Do follow yah ! :D
Facebook
Tweet , Tweet

Bigfoots!





Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Sarah Izzati
Others:   



Next week !

Hahaha , ABSOLUTELY ! xD
 credit to :hati

Assalamualaikum warahmatullah hiwabarakatu.

I'm not doing anything now , just on my twitter account . tu pun tak post apa- apa . --"  tadi dah bagi salam , then sorang pun tak reply . How sad is that !! T,T  Nak cakap takda orang on , ramai .. tapi semua menyombongkan diri masing-masing . Okay , maybe dorang tak perasan kan ? or......... dorang tak sudi nak jawab salam saya yang ________ ini. Pandai2lah isi tempat kosong tu . Btw , korang pernah rasa macamtu tak..?
 yelah , semua orang tau memberi salam tu sunat , menjawab salam tu wajib . Hmm , maybe drg dah jawab dalam hati kot ? ok2.. act , tak kesah pun pasal tu .. tapi disebabkan saya yang terlampau boring ni saja nak mengupas-ngupas pasal salam tu supaya entri ni nampak panjang . What the ?? Okay , saya tau tu annoying gila .. -..- so kalau taknak teruskan bacaan anda , just tekan button 'x' kat atas tu .. 
Ala , yang tu , ya , yang tu .. yang button warna merah kat sudut atas belah kanan awak , awak , dan awak tu . Tak tau lah pula kalau ada yang button exit dia kat bawah pulak kan .

Minggu depan dah sekolah , minggu depan dah sekolah !! Nooooooooooooooooooooooooooooooo!!! Bagi yang tak sedar yang minggu depan sedarlah you olls .. wake up , wake up ! *ketuk ketuk periuk* Silalah berlatih- berlatih bangun awal , tidur awal . Cuti sekolah ni mesti ramai yang Overnight kan ?So , silalah berhenti sebab sekolah dah nak start , tak pasal2 , first day sekolah terbangun lambat and at the end , tak sekolah .. tak ke rugi ? 
Saya tau ada diantara awak , awak dan awak dekat luar sana tu gembira and tak sabar nak mula bersekolah bagi tahun 2013 , tapi malangnya saya tidak begitu . teruk kan ? ya , saya tau . Tipu lah kalau tak rindu kawan . Nak sangat jumpa dorang , nak sangat huha huha ngan dorang . Kan indah , kalau kita pergi sekolah , tapi takde pembelajaran , takda kerja kat sekolah tu yang menyesakkan otak kita , yang men-frustkan otak kita , If yknow wut I mean . and takda PBS !! Heaven woii , heaven ! mesti attendance penuh , and tak ada pelajar or murid yang ponteng .Tapi apakan daya ... itu semua hanya angan -angan kosong seorang budak perempuan 13 tahun .Hmmm *sigh* u_______u

Eh , today is my father's birthday !! yeaayy !
  Happy berthday to you , happy birthday to you , happy birthday to abah , happy birthday to youuu ! 
May Allah bless you .. Moga panjang umur murah rezeki . :) Thank you for raising and teaching me for 13 years ..Thank you for layan sar bila sar mengada ngada terlebih dos .. haha . ILoveYou , abah :')


Rasa bersalah membelengu diri .