//Srh Izzt ♥
Le' Boss

Navigation : touch hover image



Diaries Le' Queen

Hello peeps ! welcome to Sarah's Official blog. Don't forget to leave your footprint at the cbox. Do follow yah ! :D
Facebook
Tweet , Tweet

Bigfoots!





Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Sarah Izzati
Others:   



GIVEAWAY BY SAYAIYLIA LADY'S CABINET SHOPPE.


Assalamualaikum , hello earthlings !

Ok , nak straight to the point , tak nak membebel banyak - banyak .
Ketikaku sedang bosan gila , tak tau nak biuat ape , tetiba nampak ade org tag gua dlm contest ni .. 
tgk rewards dia pun macam menarik , lagi lah perasaan ni meronta-ronta untuk join . K, seriously , ayat tu memang tak boleh blaa xD Then gua pun joinlah dengan senang hati .. 

Ohh, ohh !! Yang lagi menarik gila kebaboom , setiap penyertaan akan dapat voucher .. oldo RM5 ringgit pun bernilai okay ;) 

Kepada u olls2 yang nak join tu silalah ringankan tangan anda untuk tekan banner di atas okay .. ? Tak rugi pun kalau join .. ;)

Btw, nak tag : Hamba Allah & Hamba Allah :)

Okay that all , Boii .. Assalamualaikum :*