//Srh Izzt ♥
Le' Boss

Navigation : touch hover image



Diaries Le' Queen

Hello peeps ! welcome to Sarah's Official blog. Don't forget to leave your footprint at the cbox. Do follow yah ! :D
Facebook
Tweet , Tweet

Bigfoots!





Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Sarah Izzati
Others:   



Boring Holiday .




Assalamualaikum and hi earthling !
 rasanya takde alien kan ? eh , sorry2..kalau ada Hello universe ! wish u all in the good condition .  Dah lama gila tak update blog sebab malas gila nak m*mp*s -.- tulah nak update , atleast takdelah blog ni nampak macam tak berpenghuni kan , kalau tak, jadi rumah hantu jelah .. --"

K, as you know , sekarang ni cuti sekolah dah ianya sangat2 mem bosankan .. tak tau nak buat apa .. and what I just doin' is  tidur , makan ,makan , makan , makan , tengok tv , and online 24 jam .. Oh , perlukah saya memperbanyakkan perkataan makan tu ? Sangat-sangat tersangatlah perlu sebab aktiviti tu lah yang selalu saya buat hehek :B Hope berat badan tak naik lah .Btw, these day I had a Boooooooooooring schedule . #SadLaiff .  And yang lagi sadnya bila hujung minggu ni wa tak boleh nak online sebab kene  pegi kem motivasi .. uuuu~ *nangis tepi longkang* bye facebook , bye blog , bye tumblr , and bye to my new sweetheart , twitter :'<  , Tak boleh nak merepek2 kat twitter tu *lap air mata*  
  
And tak lama lagi dah nak masuk bulan Disember .. and on 3rd Disember , keputusan final exam keluar pffff .. T.T  menggigil bila fikir pasal tu , takut result semua ke laut je , harapnya tidaklah , amin ~ :'/ 
And after Disember, Januari tahun 2013 , and thats mean we'll gonna go through the new year.. ahh~ I will miss all the memories in 2012.. I will miss 1 Ikhlasians , miss being a 13 years young person , miss things that me and my friends did on 2012 , Awwwh :'(  
Dear 2013 , can you puhhhlease be nice to me ? :')

Love , Sarah .