//Srh Izzt ♥
Le' Boss

Navigation : touch hover image



Diaries Le' Queen

Hello peeps ! welcome to Sarah's Official blog. Don't forget to leave your footprint at the cbox. Do follow yah ! :D
Facebook
Tweet , Tweet

Bigfoots!





Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Sarah Izzati
Others:   



To The Beautiful You




Hello earthlings ! Assalamualaikum.. 
sar nak share sikit ni.. nampak gambar di atas? ^  Yeah! sar dah habis tengok cerita To The Beautiful You! tenenene ~ ^^ I'm sure ramai yang tau cerita ni kan ?   Mesti Nabilah , Farhana and Illya jelous gila babun sebab me dah tengok sampai episode akhir.. ahaks ! xD  

 So, hari ni je sar tengok the last two episode and well..... I'm cried alot , i'm repeat it A LOT ! Yeah ... :') The last two episode were so touched ! Sometimes, I imagined that I was Jae Hee. K, puhh-rasan gilo *tangan ke atas mata ke bahu* eh ? pun boleh  xD

Setahu sar dekat OneHD baru episode 10 aite?
Sar tengok online je ,malas nak tunggu setiap minggu just nak tengok episode seterusnya -,-.. 
nak link? Act, banyak page yang ade cerita ni .. Antaranya :



Ok, tekan je mana-mana link dia ats ye kalau nak tengok :)

Drama ni sweet gila.. Main character dia ialah Choi Minho and Sulli  


sweet gila kan ? :3


Ni Cha Eun Gyeol staring by Lee Hyun Woo.Comel un , un , un ??
 dia datang Malaysia kan? ! Sape pegi ? sila angkat kaki :D

Okay , ni pula Seol Hanna staring by Kim Ji won. K, she is really gorgeous.



And ni scene time Episode akhir !! ^O^







I did not regret watching this drama. I laughed, cried and I of course, I have learned something…
Miracle is another word for HARDWORK!!! :)