//Srh Izzt ♥
Le' Boss

Navigation : touch hover image



Diaries Le' Queen

Hello peeps ! welcome to Sarah's Official blog. Don't forget to leave your footprint at the cbox. Do follow yah ! :D
Facebook
Tweet , Tweet

Bigfoots!





Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Sarah Izzati
Others:   



Morninght post.






 Hey guys..

Yeah, jam dah menunjukkan pukul 12:59 am. And mesti semua orang dah belayar ke alam mimpi masing-masing. Mimpi crush lah , mimpi gi Paris lah, mimpi pegi Candyland lah and macam2 lagi.

 And now, I'm really2 BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORING nak mati.  -,- . Nak gossiping ngan Fana dia dah off.Dia dah tido, katanya maybe kalau tido dapat jumpa *tuuuuuuuuuuuuttttttttt* . Umm, tu bukan bunyi kentut yeh, tu cencored, ntah betul ke tak spelling dia, K, abaikan. -,-.

Nak sambung study, umm...  memang tak arh . Hanya mampu cakap  No No and No. Evendo orang cakap otak boleh terima pembelajaran selama 3 jam sahaja, tapi me baru 15 minit dah bosan . Tak tau lah otak me ni jenis otak ape.. --"Alien dari planet pluto kut.

 *Yawn* K, ngantuk gila .. skrin pun dah kecik besar kecik besar. Bye . see you in the next post.
Hope i have a sweet dream tonight :'3 btw,  jam kat bawah tu tak betul, so abaikan.