//Srh Izzt ♥
Le' Boss

Navigation : touch hover image



Diaries Le' Queen

Hello peeps ! welcome to Sarah's Official blog. Don't forget to leave your footprint at the cbox. Do follow yah ! :D
Facebook
Tweet , Tweet

Bigfoots!





Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Sarah Izzati
Others:   



11/10




Assalamualaikum...
Haiiii :D

K, dah lama gila sar tak update blog akibat Kemalasan. -,- Haha k..  Lagi satu sebab semenjak ni me xde mood . Entah kemana mood semua tu lari ntah --" ke benua afrika nun sana kut. K, abaikan pasal mood tu.. kalau cerita pun sampai munggu depan pun tak habis-habis. 

Blog ni telah pun bertukar kulit...  Seriously, me tak berapa suka skin yang sebelum ni sebab page dia kecik je, tak puas kalau baca. One more, me ni jenis cepat boring , so, maybe 3 bulan sekali tukar skin .. hehe *peace* Hmm, for me skin ni boleh tahan comel jugak lah :'3  

Minggu depan dah nak start final exam pun me sempat lagi nak edit2 bagai. Agak gementar lah jugak kan.. K, tipu.. sebenarnya sar sangat2 risau.. coz, my mom said kalau keputusan akhir tahun ni tak GEMPAK,wifi kene potong.. Argghhh! Tak dapat nak bayangkan kalau perkara sebegitu berlaku.. tiap malam kot  sar online, kalau wifi dah takde , memang sengsara hidup, boleh mati !. So, marilah kita beramai-ramai doakan untuk result final exam sar . Aminn 

Eceeehh! Ayat tak leh bla. :B

Hurm.. dalam berapa hari ni pun ada je air mata yang mengalir , hati sar lembut sangat . Ingat sikit kenangan lama , nangis. Gedik kan? :') Yelah.. perasaan rindu kita pada seseorang bukannya boleh kawal. Tapi, kalau dia bahagia, me pun cuba untuk bahagia :'D btw, I'm not just miss you, but I miss us. :| Thank you for everything :')

 Sar sangat beruntung sebab ada kawan yang memahami.. Boleh jugak sar luahkan perasaan ..  cerita bagai kan? Tapi, sebenarnya semua benda yang macam ni boleh mengajar kita untuk lebih tabah dan sabar , Seriously  :'>