//Srh Izzt ♥
Le' Boss

Navigation : touch hover image



Diaries Le' Queen

Hello peeps ! welcome to Sarah's Official blog. Don't forget to leave your footprint at the cbox. Do follow yah ! :D
Facebook
Tweet , Tweet

Bigfoots!





Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Sarah Izzati
Others:   



10:55

 


Morning peeps , Assalamualaikum.


                             Its 10:55 am right now and guess what am I doing now ? Studying (student + dying) geografi while online. :B Bagus kan ? x)  Takde mood langsung nak mengadap buku tu je. Atau 'takde mood' tu boleh ditukarkan kepada 'MALAS'. Lagilah sekarang dah ada gitar , lagilah buku diketepikan . Lagi tiga hari wehh , exam nak habes.. dahlah semua subject yang......................... ahh~ faham2 sendirilah.

 Esok dah exam geo and BI.. waaaaaaaaaaaaaaaaaaa~ subject tough babe !  TwT
matilah , matilah , matilah ~ x_x

 Eh, jup haritu org yang bagi motivasi cakap tak boleh cakap mcmtu sebab benda2 yang macam tu akan memberi kesan kepada otak kita dan akan menjadikan kita putus asa. So, lebih baik jika kita confidentkan kita , ibarat kita lah manusia paling bijak kat dunia dengan menyatakan 'Eh , exam ni kacang gila ! konfem gua boleh dapat 100% punyaa~' evendo itu adalah sama sekali tidak benar. x)

and lusa math , emm maybe boleh kot jawab kalau malam sebelum exam tu buat excercise *nak sedapkan hati* And the day after lusa  is KHB and Sains . <------------- K , ni paling sar takut. Dua2 susah . harapnya boleh survive lah.. amin. Yelah , selama i dalam kelas pun banyak main , tak concentrate time cikgu mangajar .Sekarang padan muka to myself *nangis tepi almari* 

Wish me luck eh you guys , Okay have a blast day !Assalamualaikum :*


Love , Sarah.