//Srh Izzt ♥
Le' Boss

Navigation : touch hover image



Diaries Le' Queen

Hello peeps ! welcome to Sarah's Official blog. Don't forget to leave your footprint at the cbox. Do follow yah ! :D
Facebook
Tweet , Tweet

Bigfoots!





Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Sarah Izzati
Others:   



N E W ~~

Greeting Text



This post is the second post for this day.Boring adalah sebab utama why i post this entry.
Tak tau nak buat ape dah.Memandangkan blog ni pun dah lama x terusik, so I mengambil keputusan untuk membebel kat sini.

Ok, straight to the point. Just nak bagitau korang yang blog ni dah diedit .. x delah 100% but, ada juga perubahan kan ?. Tema kali ni ialah Perfect Two. I choose that theme b'coz i was addicted to Perfect Two song by Auburn.
Dat song is really2 cute. And I use the blue, pink, grey and white colour for this theme. Sweet kan ? k, me puhh-rah-sann..  ._. Abaikan .

Me ambik masa lama lah jugak semata-mata nak edit benda-benda alah tu.
But , its okay.. b'coz it's one of my hobby :) Header and greeting text tu hasil tangan sar sendiri.
Amacam , ok x? ;) kalau boleh tinggalkan pendapat korang dkt cbox or kat ruang comment ek?

Ouh, penantian me x sia-sia *cehh,.. ayat x boleh bla* 
Baru tadi me dapat text dari dia... yeayeayeayeayeayy! *dancing*
Gembira giloos seyh. x)
Bukan ape, but perasaan rindu membelengu diri . LOL ayat tu amat menggelikan usus . *k, me mengarut


Owwwwwwwwkaaaaayyyyyyy........
Sar dah ngantuk..ni je lah buat mse ni bye~
Assalamualaikum ,dear readers :)