//Srh Izzt ♥
Le' Boss

Navigation : touch hover image



Diaries Le' Queen

Hello peeps ! welcome to Sarah's Official blog. Don't forget to leave your footprint at the cbox. Do follow yah ! :D
Facebook
Tweet , Tweet

Bigfoots!





Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Sarah Izzati
Others:   



coretan bosan```

Greeting Text

nampak gile muke keTERUJAan budak kecik tuh -..-

lama gile x update blog nih... dah penuh dengan bemacam-macam jenis sawang..  almaklumlah, busy je memanjang.. eceh!busy la sangat..
hurmm... rsenye ape la diorang buat kat sekolah tadi ek?
ape yang die buat tadi ek?
ape yang cikgu ajar tadi ek?
ape homework yang cikgu bekalkan untuk kitorang ek?
dahla tadi ade koko and.....................hoki.
ade perlawanan ke x eh?
ape cerita hot yang nabilah,illya,fana citekan hari ni?
ARGGGGGHHH! rindu dorang ......
rse rugi gile x datang sekolah hari ni.. semua ni angkara encik feever!! rse nak tikam je sampai die x dpat nak sakitkan orang  ... dah 5 hari kot x baek2.. tpi semalam and kelmarin dtg sekolah .. walaupon suare sengauuuuuuuu ... tapi kuatkan jugak semangat sebab nak belajar..... and..................................dapat tgk 'dia'.. eh, STOP! ><

rasanya lepas ni sar akan selalu update blog KOT... harapnyelah.. klu x busy sangat.. sebab dah ade wifi kat umah... thanks mama, abah!!
xdelah frust menonggeng x dapat online.. ^^ dapatlah tweet ngan fana comey tiap malam.. kebelakangan ni pon die semakin AKTIF ... hahaha lol!
oh, sebelum tu...

Salam Nisfu Shaaban kepada semua umat islam.. mulakan buku amalan baru kita dengan pahala ! ;)