//Srh Izzt ♥
Le' Boss

Navigation : touch hover image



Diaries Le' Queen

Hello peeps ! welcome to Sarah's Official blog. Don't forget to leave your footprint at the cbox. Do follow yah ! :D
Facebook
Tweet , Tweet

Bigfoots!





Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Sarah Izzati
Others:   



B O S A N

Greeting Text
Awww~sho sweet~ ><

Hai people !! *waving* Dah lama dah tak jenguk blog ni.. bukan ape, but malas and nak tau nak update pasal apa. And today meTERsangat sangat lah  BOSAN kuasa 99. Dari tadi duduk menghadap laptop , bukak twitter then facebook. At twitter TL slow je, maybe x ramai yang on. Facebook lagilah... boring memanjang. Nak makan , puasa lah pulak. kalau nak tgk tv, sume cite x best .Housework yang mama suruh buat semua dah selesai. So, now i sgt2  Buntu -,-

Act, dari tadi sar tunggu phone vibrate.Tunggu text dari  dia . Untill sekarang x de :/ hurmm.. Kalau x boleh la jugak hilangkan rasa bosan ni. If i text him first, i'm afraid if i'm disturbing him . K, pasrah. tunggu dia text dulu ._.
.I always pegang kata2 ni. Almaklumlah, ego lebih.

I'm a girl , u are a boy ,u don't start the conversation or we do not talk at all.
 *dapat ayat tu pon dari twitter* heheheh -..-
Ok lah .. i think thats all for now.Ouh , before that Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak dan Selamat Berpuasa. :)
Assalamualaikum readers :))