//Srh Izzt ♥
Le' Boss

Navigation : touch hover image



Diaries Le' Queen

Hello peeps ! welcome to Sarah's Official blog. Don't forget to leave your footprint at the cbox. Do follow yah ! :D
Facebook
Tweet , Tweet

Bigfoots!





Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Sarah Izzati
Others:   



bangga seyh!

Greeting Text

k.. awak berdua memang comel pun... 

assalamualaikum.. and annyeong chingu(s) #bak kata aina bunyi macam hingus jek ..luls! -,-"
dah lama sar x hapdet blog nih .. i know... korang semua mesti Rindu sar kan?? hah, x?? alaa.. korang tipu  #prasan tahap gaban
sebelum tangan sar makin gatal nak taip bende yang x de kene mengena baik sar straight to the point


.for me 1 Ikhlas memang OHSEM ! #sila jelous ehekhekhek..
sebab ape sar cakap ohsem.. oh.. sebab seperti entry sebelum niyh.. kan ade post pasal coral kann kan?
then, sekolah mengiktirafkan kitorang jadi pasukan coral speaking sekolah .. saya ulang..


CHORAL SPEAKING SEKOLAH!!

bangga seyh..  then kitorang akan wakil sekolah pada 23 /4 akan datang ..
ye.. x lama lagi .. doakan kitorang ek .. 
baru form one dah jadi  DIVA.. bak kata cikgu lahh..kembang hidung -oo-

script kitorang pown best ..
sebab cite pasal  RAKYAT MALAYSIA ..
hmm.. walaupon budak laki ade yang nk tarik diri lah.. apelah..
dah tau lelaki sikit lagi nak tarik diri  .. baguiih la tu #dem
tapi kitorang pujuk jugak diorang tu .. bkannye senang nak pujuk ..
mengalahkan budak kecik.. budak kecik pon kasi gula2 terus ikut cakap..
ni kene kasi sebab bagai.... nasib baik pandai pujuk..
at last diorang nak masuk jgk....


ALHAMDULILLAH !!


thanks la korang !

sar cite ni excited gile.. esok dah mula latihan..tapi sar still belum hafal #HAMPEHH!