//Srh Izzt ♥
Le' Boss

Navigation : touch hover image



Diaries Le' Queen

Hello peeps ! welcome to Sarah's Official blog. Don't forget to leave your footprint at the cbox. Do follow yah ! :D
Facebook
Tweet , Tweet

Bigfoots!





Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Sarah Izzati
Others:   



please understand me !!!

Greeting Text

annyeong...
k, hari ni mood dah melayang macam tu je..
nk jadi org yg amanah pown susah..
sar dah cakap rahsia.. rahsia la.. kalau nak tau jgk, tanyalah tuan badannya.. sendiri... i;m just kuli batak yang disuruh pegang secret tu je #haa.. kan bahasa dah rude da...


so, don't ask me...
sorry la.. sebab sar tipu ckp yg sar tak tau pasal rahsia tu but itu perlu... kalau x.. i mungkir janji.. sorry .. i terpaksa tipu sunat...
i hope korang tak benci sar.. sar nak ulang suara kalau nak tau tanya tuan punya rahsia tu sendiri.. i xde kne mengena..!!!
i menyusun 10 jari memohon maaf kt korg ye.. sbb x bleh bgitau pasal bende tu...  and sebab memenohkan noti krg... tu pown sebab korang yang tye soalan yang x boleh dijawab tu..

I'M SORRY..








wassalamualaikum..