//Srh Izzt ♥
Le' Boss

Navigation : touch hover image



Diaries Le' Queen

Hello peeps ! welcome to Sarah's Official blog. Don't forget to leave your footprint at the cbox. Do follow yah ! :D
Facebook
Tweet , Tweet

Bigfoots!





Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Sarah Izzati
Others:   



minggu yang busy!

Greeting Text


aaaaa!!! awak comell!! sila scream aloud skarang ye !

annyeong!!
ok, walaupun minggu depan dah exam, tapi sar tetap nak update blog...
yelah, nanti.. takut masa exam dah x boleh menghadap lappy kan ..
dah la 4 hari... k, sebenarnya 5 hari tpi hari pertama tu matapelajaran tamil and bahasa cina.. so, sar x take part...

guess what ? i really2 x sangka.. Balqis and me get top 3 student yg dpt markah PMI yang paling tinggi antara semua student tingkatan 1...memang BEST la...

than sar dapat dilantik jadi pengawas sekolah .. minggu depan dah boleh pakai baju biru..
tapi x delah excited sangat macam NabilahZ selalu ulang soalan yang sama
we, korang, Isnin ni nak pakai baju biru ke?
mmg confirm2 lah .. die memang gembira terlebih sebab dapat  jadi pengawas... sebab daridarjah 2 lagi die nak jadi pengawas... tapi x dapat... kesian kan..
so, sar nak ucapkan TAHNIAH ye , kawan... ^__^ 
     
esok  2nd March , hari Jumaat kan..?
buat pengetahuan korang, esok adalah Birthday Lee Hongki!
haa? tak kenal.. cbe scroll ke atas...ye! gambar yang sebelum entry ni ..
tapi rasanya.. gambar die banyak kat dalam blog ni ,,,
ok, apa2 pown, saya nak nyanyi sikit ye...
Saengil Chukha Hamnida,<br> Saengil Chukha Hamnida<br> Saranghaeyo Hongki oppa,<br>Saengil Chukha Hamnida...
sorry,sorry and sorry suara saya x sedap >,<  #korang x dengar kan?

okay la.. nak siapkan homework yang bergunung-gunung tu...
sebelum saya berhenti menaip, saya nak ucapkan 
Semoga pelajar2/murid2 yang akan menghadapi ujian penilaian 1 ni dapat buat exam tu elok2 tau...doakan sar jugak!
                                                                                                         #banyaknya ucapan untuk hari ni ..

wassalamualaikum... anyeong!
                                                                                                                      yang menaip dengan ikhlas,
                                                                                                                             Sarah