//Srh Izzt ♥
Le' Boss

Navigation : touch hover image



Diaries Le' Queen

Hello peeps ! welcome to Sarah's Official blog. Don't forget to leave your footprint at the cbox. Do follow yah ! :D
Facebook
Tweet , Tweet

Bigfoots!





Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Sarah Izzati
Others:   



#1 freebies header

Greeting Text


 comel nye  die~ -_-"

ok,ok..ok.. hari ni tetibe rajin nak buat heade.. bukan header biasa.. tapi THE FIRST FREEBIES HEADER FROM ME ! wee~ #k, saya kecoh
tapi maaf kalau buruk... kalau nak.. ambik la.. kalau boleh mintak izin dekat shoutbox ye#sunat je.. x wajib
...sebab comment kat post ni x btol siket.. nanti nak pi btolkan..
owh lagi satu...
WAJIB credit,kepada saya.. kalau x tahu means credit tu tanya~ kalau x credit secara rasminya saya HARAMKAN awak ambik ye.. :)
senang je kan rule dia..
ok.. dah panjang lebar sar membebel kat sini .. ni dia header die.. my own made.. tpi  doodle die saya amek dari miss ika :) thanks~ jasamu akan ku kenang..sar pelbagaikan colour die..





grey

http://i1098.photobucket.com/albums/g369/Sarah_Izzati/biyblack.png

purple
 http://i1098.photobucket.com/albums/g369/Sarah_Izzati/justbeyourself1.png


blue
 http://i1098.photobucket.com/albums/g369/Sarah_Izzati/biy4.png

 orange
 http://i1098.photobucket.com/albums/g369/Sarah_Izzati/biy3.png


                                                                        the original one.. no spicy.. spicy :)
 http://i1098.photobucket.com/albums/g369/Sarah_Izzati/believeinyourself.png

ok.. tu je buat kali ni .. nanti klu sar rajin lagi sar buat lagi .. ^.^

wassalamualaikum~