//Srh Izzt ♥
Le' Boss

Navigation : touch hover image



Diaries Le' Queen

Hello peeps ! welcome to Sarah's Official blog. Don't forget to leave your footprint at the cbox. Do follow yah ! :D
Facebook
Tweet , Tweet

Bigfoots!





Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Sarah Izzati
Others:   



dia je yg betul!!

hello earthlings!
apecer korang.. memang da berzaman sar tak update entry.. mmg ade byk cerita.. tapi takde masa.. almaklumlah.. tgh buzy sesangat nih !#k, tipuje..  sebenarnya sar terjangkit penyakit yang memang femes lagi terkenal yang nama glamournya ialah 'PENYAKIT M' yaa.. memang glamour kan...

sar tengah tension gilooos nih.. 
punca?ok, punca nya ialah sebab individu yang dilahirkan selepas kita dan seibu sebapa.. ok, mestilah ADIK kan? 
kalau kitorang gaduh ke ape ke.. mesti die yang menang,mesti sar yg kne marah balik.. kadang2 die jatuh pown mesti sar yg kne marah..  padehal die yg cari pasal ish macam #tutt..# je..

i know la hyung kene mengalah dengan dongsaeng.. tpi
dongsaeng pown kne hormat hyung..
kan adil! ni x.. suke ati die je nak buat ape.. 
p/s: bagi yang tak tau tu saya bagitau ye..                                      *hyung = orang yang lebih tua daripade kita.. e.g : kakak /abang                                               *dongsaeng= org yg muda dari kite.... e.g...:adik





ok.. kite tutup cite pasal tadi... malam ni ade perlawanan bola
Jepun  vs Malaysia
tapi malaysia x de rezeki ... tumpas 0-4... huh...but its okay . try again on the next tournament yaa!  mesti ade hikmah sebaliknya..

 lupa plak.. masa skola tadi mmg best la!
murid lelaki kelas 1 ikhlas ade ceramah dengan cikgu .. murid perempuan duduk kat kelas je lepas P.J..
then dalam kelas tu kitorang bwat GIRL TALK... kitorang tulis something dekat whiteboard..
pasal ape tuu????????
adelah! .. mmg kompem-kompem secret loh! #k, gedik je
then, bila budak lelaki otw ke kelas" zuss............................".kitorang  terus padam semua bende alah yg kitorang tulis tu..

nasib diorang x nampak.. "fuhh,,, lega!"  mmg best la..

k lah ..  tangan dah lenguh menaip..
annyeong!

p/s: i miss ur words.. can u please speak up to me ? please.......... 6,6...