//Srh Izzt ♥
Le' Boss

Navigation : touch hover image



Diaries Le' Queen

Hello peeps ! welcome to Sarah's Official blog. Don't forget to leave your footprint at the cbox. Do follow yah ! :D
Facebook
Tweet , Tweet

Bigfoots!





Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Sarah Izzati
Others:   



sekolah ohh.. sekolah..

assalamualaikum..
apa khabar disana   .. and ...owh lupe pula .. HAI!!
DAN SALAM TAHUN BARU!!

kalau korang tengok tajuk kat atas sebelah kiri tu.. ...........................................................................^

,mesti korang tau kan sar nak bwat entry pasal ape..  dah nama sekolah  ohh.. sekolah .. so entry mestilah pasal sekolah  takkan pula pasal memasak  kan ..? pandai!
okie.. mesti korang sume tau *tak semua tau pown * sar tgh tunggu MRSM so .. skolah dekat  SMKBS2....
mula - mula nak masuk tu memang lah awkward sikit .. cehh tipu je .. sebenarnya awkward sangat! dah la sekolah tu besar.. pastu orang nye pown besar.. dah la sar ni kecikcikcik .. takut lah! pastu ade akak -akak form2 yang sar kenal .. sepatutnya tegurlah kan mesra alam sikit .. tpi tiap kali nampak diorang trus tutup muka.. *bukan  nak menyombong okey.. just malu**saya peramah... lalalala*banyak lah perubahan kat sekolah tu.. banyak kemudahan! lepas tu  cikgu dia baik baik...

masuk je sekolah tu dapatlah jumpa kawan-kawan yang dah lama tak jumpa tu..
dapatlah jumpa kawan baru.. nama dia faridah hani .. kecik je orang dia...  comel!
dapat jumpa cikgu baru... tapi dekat sekolah tu ramai cikgu muda-muda..

hari kedua dah okay sikit lah... da tak malau - malu dah ..
tapi still x boleh stay satu tempat tu sorg2... kene ada kwan
\nasib baik ada kawan yang sudi meneman sar..
terima kasih sesangat!
kalau xde korang tak taulah apa jadi ..

ok, kita sambung balik... hari kedua dah mula belajar da... siap ade homework lagi ..
nasib baik , h/w senang .. tu pown math dengan bm ..
..
so hari ni hari jumaat .. nak sambung sekolah untuk hari ketiga..
klah bai!!

rindu dekat kawan-kawan yang dapat asrama tu  :'(