//Srh Izzt ♥
Le' Boss

Navigation : touch hover image



Diaries Le' Queen

Hello peeps ! welcome to Sarah's Official blog. Don't forget to leave your footprint at the cbox. Do follow yah ! :D
Facebook
Tweet , Tweet

Bigfoots!





Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Sarah Izzati
Others:   



Salam Awal pagi ..!!

ok firstly  klu tak jawab salam dosa.. kalau jawab sayaaang..!
hai!! semua readers... ok, sar tau memang xde orang nak baca post ni.. tpi its okay .. sar tulis ni pown sebab sar ni syok sendiri .. haha ... x salahkan..
dan salam 1 malaysia...
sekarang , jari sar menari - nari rentak Tango pada  jam 7:00 am ... pagi tu..!!
yelah almaklumlah budak yang susah nak bangun pagi memang macamtu..
ni pown ada sebab tersendiri... sebab ape?? sebab harini ada temu duga pangawas terbuka... yalah, kasi nama pown bukan apa... sebab setelah menjadi pangawas selama  setangah dekad ini, (5tahun) sar nak sambung kerjaya ni .. tu pown klu boleh la...
boleh ke??
Biasanya pergi sekolah pukul 12:00 tghari, bolehlah relax n chillax dulu .. boleh tengk cerita pink panther, ber facebooking , dengar lagu .. walaupun dah pukul  11 lebih ..
tapi hari ni kena pgi skolah pkul 10:00..balik pkl 6:50, sampai rumah pkul 7:30
waaaa!!!!! letihnya!! >w<

eh, budak ni , tak habis- habis merungut , bersyukur lah sikit  =,="
 ok apa-apa pun doakan ek .. sar boleh bwat..
tapi ape yang dia akan soal ..?soalan yang bermain di fikiran sar:


  • Apakah nama Guru Besar sekolah ini?
  • Apa  peraturan sekolah ?
  • tempat larangan
  • Sila nyanyikan lagu sekolah (aduh, ni la yang paling susah !! tak hafal.. dah la suara sumbang! harapnya xde soalan ni..



nasib baik homework da siap.. fuhh
tapi hari ni ada English Class!! *drumroll please*nape sar letak dua tanda seru tu?? (!!)saje jee... nak bagi more dramatic
ok, tiba je masa English Class satu kelas kena jadi orang inggeris although if we go to pray.. we MUST speaking!!  semalam lalu sebelah kawan dari kelas lain dorg tanya kitorg dalam bahasa melayu , then kitorang jawab dalam english ..
isn't it weird rite??
its look like we were so boast
it's not good rite ?

but speaking with people also give advantage to us.. teacher just ask us to practicing speaking in English so we feels confident  to speaking . rite?? am i rite??

btw , i know my english is not good...................................... okay , i mean its bad.. but, i hope u guys can read it.. inform me to judge my writing k ..??   ^____________^
owh, dont forget to pray for me coz' i have to go  interview to be a prefect...






p/s: sar tau  entry kali ni  panjang sangat ..............................tapi tak sepanjang karangan 6 perenggan seperti masa darjah enam..
sar tau entry ni agak annoying........................ tapi janganlah korng benci sar ek?
harapnya korang bacalah sampai habis  ^____^ wassalammualaikum..