//Srh Izzt ♥
Le' Boss

Navigation : touch hover image



Diaries Le' Queen

Hello peeps ! welcome to Sarah's Official blog. Don't forget to leave your footprint at the cbox. Do follow yah ! :D
Facebook
Tweet , Tweet

Bigfoots!





Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Sarah Izzati
Others:   



don't know what the title is

klu x jwb salam dosa, klau jawab sayaaaang!

hi everibadi!! hello heyyo! apa jadi dengan korang pye aktiviti skolah??rajin rajinkan lah tinggalkan komen ye..
start je minggu kedua .. sar da mula blaja da.. homework belambak- lambak , bertimbun- timbun..
tapi kuatkan juga diri ni siapkan semua homework tu... alhamdulillah dah settle!! yeay!! boleh la seharian melepak dkt dpn pc.. tiada halangan! ^___^
 tiga hari lepas .. kat sekolah ada mesyuarat agung.. agung ke?? 
hari pertama mesyuarat unit uniform ..
saya kadet polis!
macam biasalah berkumpul dkt tapak perhimpunan ... then ada pula  sorang lelaki form 2  , sar ngan peminat tegar shinee panggil dia mamat facebook cbb dia guna bag facebook . mulut dia kecoh gila gila!! kitorang plak tegelak- gelak la......
x delah boring sgt...

then, hari kedua mesyuarat kelab dan persatuan
saya kelab kebudayaan...
hmm.. kelab kebudayaan...ada sesuatu yang kitorang (me and balqis) tak suka.. cikgu dia cikgu sofian mmg lah okay..  tapi sorry to say lah .. dalam kelab ni ada 'several' akak2 form two yg ......ge**k
sorry!! saya x bermaksud nak cakap macam tu tapi drg menakut kan saya!!kan balqis? maaf ya?? >,<

and hari ketiga masyuarat  sukan !!
before that klau korg baca  atas2 tu , setiap kelab atau unit uniform mesti ada nama balqis.. ok, meh saya terangkan .. kitorang kan sentiasa bekepit.. so , sampai kelab persatuan and sukan pown kitorang tetap dalam
kelab yang sama.. ada jodoh la orang katakan..

okeh! kita sambung cerita .. mesyuarat sukan @permainan..

h.o.k.i.
okay .. tetap dgn balqis and... nABILAHZ  .then, macam biasalah .. undi nak pilih ketu kelab hoki .. last -last
dia jadi presiden .. congrats.. kebanyakan ahli dalam group tu best la juga.. cbb ada ramai org yang familiar..
ada iman and ramai lagilah ..

lagi berapa hari je nak tunggu MRSM ..
sebenarnya xdelah nak sangat.. tapi kalau dapat pown bagus juga..harapnya  klu dapat pown sama dgn miss NMB or nabilahz... klau x dpt pown x pe kowt =.="

oklah bwat masa ni  sampai ni je yang nak diceritakan .. bai!

have a nice day ^__^