//Srh Izzt ♥
Le' Boss

Navigation : touch hover image



Diaries Le' Queen

Hello peeps ! welcome to Sarah's Official blog. Don't forget to leave your footprint at the cbox. Do follow yah ! :D
Facebook
Tweet , Tweet

Bigfoots!





Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Sarah Izzati
Others:   



KENANGAN!

assalamualaikum.. heyyo semua pembaca..  dan SELAMAT TAHUN BARU!!! yeah!
sekarang sar tengah tgk tv3 ada sambutan tahun baru.. yalah , nak tunggu bunga api.

GUESS WAT!!
lagi 10 saat.. nk masuk tahun 2012~~

l
o
a
d
i
n
g

  HaPpY nEw YeAr !!!!

alamak! kluar lagu 1 malaysia lah! terharu..!!
alhamdulillah ya allah.. berkatilah tahun 2012  ini ..

terus teringat kenangan dengan kawan- kawan, bestie, cikgu

ha, time ni seminar kecemerlangan  kt dewan dato' abdul hamid
ha, tgk tu  kitorang pose mcm diatur oleh seseorang je pdhal tu sume spontan ..
fana Z pose like a boss gitu , dihimpit oleh empat gadis (cehwahh)
(dari kiri) ainnz , elisa , me and balqis
(depan dari kiri)tikah suhaimi , nyssa , tyra , ilham azim , ayie , ikhmal safuan , syahmi (yg depan) rusyaidi hazim( belakang)

sorrylah  gamba x cantik , ingat nk photoscape tpi nk buat macam mane kalau  penyakit 'M' dah datang berjangkit pada seluruh anggota badan .. nasib tak kronik.. kalau tidak sar memang x update .. tpi disebabkan dah berkurun - kurun lamanye  tak update  terpaksalah menguatkan semangat ! yeah! eh , sorry.. sorry terlebih pulak.. ok , time seminar ni bukan semua orang dpt pergi tapi yang terpilih je tu pown budak2 cemerlang .. 'ceh, cemerlang kerw'  -_-' 
tpi yang bestnye time ni.. kitorang pegi tanpa perlu mengeluarkan duit nak membayar yuran nya.. semuanye FREE beb!!  and then dapat jumpa balik kengkawan yang pindah dekat skolah lain .. tapi ada yang sombong .. nasib baik skarang budak tu da okie da..

OK .. SEKARANG NAK POST GAMBO- GAMBO JE.. korang pown  x larat klu nk bce sume..
saya ada beberapa gamba yang diambil pada tahun 2011 yang penuh dengan memori2 pahit dan manis!
.
.
.
.
.


haha! condong! semua dihimpit!

boys!


i luv dis pic!

~~~~~TIME AMAL ISLAMI ~~~~





Piala kemenangan  ... hehehe

~~~~~SKBS!!~~~~~













HURMM.. RINDUNYE KAT KORANG !! harapnye boleh jumpa lagi..
yang berjaya masuk asrama tu terus kan  usaha anda..!! jgn lupekan rakan2 seperjuangan ada yang lain ye?
sar doakan harapnye semua berjaya dunia dan akhirat.. amin 

~~assalamualaikum warahmatullahi wabarakatu~~

semoga tahun baru ini menjadi lebih bermakna buat kita semua... lalala