//Srh Izzt ♥
Le' Boss

Navigation : touch hover image



Diaries Le' Queen

Hello peeps ! welcome to Sarah's Official blog. Don't forget to leave your footprint at the cbox. Do follow yah ! :D
Facebook
Tweet , Tweet

Bigfoots!





Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Sarah Izzati
Others:   



selamat hari raya aidiladha!!!!

ASSALAMUALAIKUM..
BAGI YG SEAGAMA DGN SAYA.....
saya ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA!!!

setelah lama saya x mengadap komputer..(padahal baru 2 hari)
saya riiiinduuu sesangat !!! sampai termimpi - mimpi .... and finally.. dapat jugak ..
saya x mengadap komputer pon sebab balik kampung ... kat Klang ... maklumlah .. untuk sambut Hari Raya Aidiladha!
Amacam sambutan korang ..? best? saya pon best jgk !!
Mse raya korban ari tu ...
Nenek and atuk ada buat korban 3 ekor lembu kat surau ... (rasanyelah =,=")
pagi raya tu... mcm biasa .. tunggu atuk dengan abah balik dari surau  untuk solat .. pastu sarapan ...
then, pegi surau .. tgk org sembelih ... 
dulu, ngerilah juga kalau nk tgk lembu dengan kambing disembelih .. tapi rasa tu dah x selubungi diri lagi ... alhamdulillah .. sekarang tgk org melapah lembu tu pun saya buat mke biasa je ... hahaha!

Yang best nye .. kebanyakan .. org kt situ .. pki bju kurung , baju biase .. tpi saya pki baju  T-Shirt berkolar (BUM) , Cardigan , Jeans , Sneakers (BUM) , BERSAMA DENGAN  Headphone and hp Samsung  Galaxy ...... HAHA !! cbe bayangkan mcmane !! len drpd yg lain kn ...  yg hp tu bukanye saya punye .. x dek maknenye! yg hp tu ayah saya pnye !! haha! tpi saya belagak mcm saye yg punye !!! WAHAHAHAK!!!!!! (ketawa kejam )

yg ni part lawak ...
mase nk balek dari surau ... saya nk rasalah satu jenis kuih ni kan .. memang sedaplah !!!pastu ikotlah belakang mama nak nk balik ... masa mama nak on enjin kereta .. saya cakaplah 
'mama , jap ek .. sarah nk pegi surau jap'
saya  x cakaplah sebab ape .... sebenarnye saya nk ambik kuih tadi ..
lpastu .. saya pgi kt tempat kereta tu dsah kosong dah ... saya mle rasa x sedap hati .. 
memang betul sangkaan saya ... SAYA KENA TINGGAL !!!!!
HUHUHU .. KENE TINGGAL DISEBABKN KUIH !!!!!

nasib menyebelahi saya ... nasiblah . saya pegang phone mama saya ..
saya pon call makcik saya suruh ambek saya ..
naik je kereta ... makcik saya gelak ... 
haha!!!!


apelah naseb .....



owh before that ... 
sebenarnye .. saya ade tgkp  gamba .. tpi  usb cam tertinggal kt umah nenek !!huwaaa!!!!!  :(
sedeh... sedeh ....


klah .. tuje yg saya nk cite ...

bye!

p/s : UPSR result nak keluar .... tolong doakan saya dpt 5A ok .....
       amin .......  ^,^